Тренировъчна програма във форма 40+

59.00 $

Тренировъчна програма във форма 40+

Разнообразни, интересни, бързи и ефективни тренировки, които можеш да изпълняваш вкъщи, в парка, навсякъде, където ти е удобно и приятно.

В перфектна форма само за месец

Това е тренировъчна програма за всички хора на възраст над 35, 40 години, които искат да имат здраво, симетрично и стегнато тяло, с добра мускулна дефиниция и много добре оформени извивки. Тренира всички мускулни групи в нашето тяло, като поставя акцент върху проблемните зони- корем, бедра, ръце, дупе.

Тренировъчна програма във форма 40+

Можеш да тренираш сутрин преди да отидеш на работа, вечер след като се върнеш от работа, дори и през обедната почивка или когато си почиваш от между ежедневните задачи. Защото тренировките са кратки (всякя една от тях е с продължителност 10-15 мин., +5 мин. разгряване и 5 мин. разтягане) и разнообразни.

Упражненията са специално комбинирани, така, че да извличаме максимално ползи от всяка тренировка. След тяхното изпълнение се чувствате силни, бодри и удовлетворени от завършената тренировка.

Безкрайното разнообразие от различни упражнения (в програмата почти няма повтарящи се упражнения) я прави освен полезна и интересна, също и доставяща удоволствие при изпълнение.

Препоръчително е тренировките да се изпълняват в последователността, в която са подредени в програмата, за да постигнете максимални резултати, защото всяка следваща надгражда действието на предходната.

Тренира се 5 дни в седмицата и се почива съответно 2 дни.

Вие избирате дали да тренирате от понеделник до петък и да почивате в събота и неделя. Или да тренирате през почивните дни, а да почивате 2 дни през седмицата.

Може да изберете вариант да тренирате 5 последователни дни и да почивате 2 дни след това или да тренирате 3 дена, последвани от 1 ден почивка и съответно още 3 дена тренировки и 1 ден почивка.

Важно е обаче да направите нужния брой тренировки за седмицата и да не пропускате тренировки, без значение как ще ги разпределите по дни и по кое време на деня ще ги изпълнявате.

Тренировъчна програма във форма 40+

Какво включва

Програмата включва 20 тренировки, всяка от които с продължителност 10-15 мин., 1 тренировка за загряване с продължителност 6 мин., която да използваш преди всяка тренировка и 1 тренировка за разтягане,с продължителност 6 мин., с която е силно препоръчително да завършваш всяка от тренировките си.

Тоест, всяка тренировка ще ти отнема между 20-25 мин.

Освен 20-те тренировки включени в програмата, получаваш като подарък 3 тренировки за супернапреднали. Тренировките за супернапреднали препоръчвам да изпълняваш след като си изпълнил всички 20 тренировки включени в нея, натрупал си опит и си вече в по-добра физическа форма.

Много е важно да си загрял преди всяка тренировка, за да подготвиш мускулите, ставите, сухожилията и сърцето си за активна работа, както и да предотвратиш евентуални контузии. Когато сме добре загряли, правим повече и по- добре изпълнени повторения и се чувстваме по- силни по време на тренировката.

От своя страна разтягането или стречинга след завършване на тренировката е важен за да се намали темпото и да се нормализира сърдечната дейност и дихателния ритъм, да се охладят мускулите и да се създадат условия за възстановяване.

Така, че колкото и да бързаш не ги пропускай, защото са много важни!

Тренировъчна програма във форма 40+

За кого е подходяща програмата

Програмата е подходяща за напълно начинаещи, както и за хора с опит в тренировките.

Разликата между начинаещи и напреднали е в продължителността на изпълнение на съответните упражнения включени в тренировката, както и почивката между тях.

Във всяка тренировка са включени 4 упражнения, които се изпълняват едно след друго и това предствлява един кръг от тренировката. Всяка тренировка е съставена от 3 кръга. Тоест повтаряме кръга от упражнения три пъти.

Начинаещите изпълняват всяко едно от упражненията в продължение на 30 секунди и почиват 30 секунди след това, напреднали съответно правят упражненията по 40 секунди и почиват 20 секунди.

Програмата „Във форма 40+“ е подходяща за всички, които са били част от програмата „Предизвикателството 40+“ и са използвали тренировките включени в нея, защото е надграждаща и е едно ниво по високо по сложност.

Тоест, ако си преминал през „ Предизвикателството 40+“ и желаеш да продължиш да тренираш за да поддържаш или подобриш формата си е удачно да продължиш с програмата „Във форма 40+“.

„Във форма 40+“ е предизвикателство към издръжливостта и баланса и е съставена от упражнения за сила , издръжливост и мобилност.

Без значение от какво ниво започваш, знай, че всеки ден ще напредваш и ще стваш по- добър. Само имай търпение и бъди постоянен!

Тренировъчна програма във форма 40+

Какви уреди се използват в програмата

Уредите, които се използват в програмата са комплект гири, топка, ластик и постелка, ако ще тренираш на открито.

Вместо гирички може да използваш бутилки с минерална вода, разбира се за оформяне на добра мускулна дефиниция е нужно да се използват тежести. Ластикът също не е задължителен, използваме го ако искаме да извлечем максимален ефект от съответните упражнения при изпълнението на които е включен.

Ако нямаш опит в тренировките, не наблягай на скоростта на изпълнение на упражненията , а на правилната тхника- което е много важно за да получиш максимален ефект от упражненията и да предотвратиш евентуални травми.

Друго важно нещо е да мислиш за мускула, който натоварваш със съответното упражнение, т.е връзката мисъл- мускул, която е също от съществено значение за постигане на максимални резултати.

Колко време ще имаш достъп до тренировките включени в програмата?


Достъпът ти до всички тренировки включени в тази програма е вечен и можеш да ги ползваш всеки път когато пожелаеш.

Какви резултати да очакваш от програмата?

Ако съчетаеш тренировките, включени в програмата „Във форма 40+“ с правилно хранене, резултатите са ти гарантирани!

Всички тренировки в програмата „Във форма 40+“ са снимани по реда по който са включени в нея и са единствените тренировки, които съм изпълнявала през последните 30 дена, докато снимах програмата.

Мога най отговорно да заявя, че по- добра форма не съм постигала от години и то с много повече тренировки във фитнеса!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Тренировъчна програма във форма 40+”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest