За мен

Аз съм Д-р Полина Радева Холистичен Нутриционист, експерт по здравословно и балансирано хранене в средната възраст – жени в перименопауза, менопауза, постменопауза. Фитнес инструктор и мотивационен коуч. Помагам на жените да отслабнат и да балансират хормоните по естествен път чрез пълноценно хранене, което съответства на цикъла на женските хормони. На 53 години съм. От 10 години живея и работя в Австралия и помагам на хиляди жени да постигнат целите си за здраве и загуба на тегло чрез хранене и упражнения, които допълват естествения цикъл на тялото.

40+

40+ е прекрасна възраст в живота на всеки човек- за разлика от по- младите ни години, ние сме вече по- уверени, спокойни и сигурни в уменията и качествата си. За беда точно тогава, като че ли за да се развали идилията, метаболизмът се забавя и започва издайническо трупане на излишни килограми. Как да запазите добрата си форма, без да изгубите душевния си комфорт и да навредите на здравето си?
Много хора след 40 изпадат в паника заради рязкото качване на килограми, които като че се появяват от нищото. Хранителните навици не са се променили, но излишните мазнини упорито отказват да се стопят. В резултат на това някои започват резки ограничения в храненето, стигащи до пълен глад, което е най неприемливо и може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Други започват диети, изключващи важни за здравето хранителни вещества, което води до нарушения в хормоналния баланс и често е причина за ранно настъпване на климакс при жените и понижаване на либидото при двата пола.

Борбата с упоритите мазнини

Борбата с упоритите мазнини обикновено не е лесна в нито една възраст, но става още по трудна за хора над 40 години. Но, повярвайте, тази битка не е загубена! Решение има и ми се иска да знаех за него, когато навърших 40.

Моята мисия е да го споделя с вас, да ви спестя лутането и разочарованията, които аз имах, да ви мотивирам и подтикна към вземане на решения и действия за постигане на резултати!
И след 40 годишна възраст вие може да се радвате на здраво и спортно тяло и да постигнете всичко това, с удоволствие и лекота!
Не забравяйте, че силата за промяна е във вашите ръце и за мен би било щастие и привилегия да ви помогна да постигнете най- доброто на което сте способни. Всичко останало зависи от вас!

С любов,

Полина

Pin It on Pinterest