21 дневна програма Предизвикателството 40+

79.00 $

21 дневна програма
Предизвикателството 40+

3 седмици до твоята най- добра версия!

Програма за загуба на мазнини, която ще ти помогне да постигнеш най- добрата форма на живота ти! Това е програмата, която аз следвам и ми помага да изглеждам по начина по който изглеждам днес, да се радвам на отлично здраве и неподвластна на годините.

За мен

Здравей, аз съм Полина, на 49 години, основател на „Здрави и във форма след 40“, фитнес инструктор, съветник по хранене, експерт в борбата с упоритите мазнини. От 7 години живея и работя в Австралия и помагам на много хора да са щастливи, здрави и в отлична форма.

Създадох програмата „Предизвикателството 40+“ за да помогна на всички, които имат нужда веднъж завинаги да постигнат желаните резултати бързо и лесно.

Знам, че се притесняваш, че никога повече няма да можеш да си върнеш формата, която си имал. Знам, че качваш лесно килограми, особено около коремната област- независимо от всичко, което правиш. Знам, че понякога изпитваш неконтролируем глад за сладко и въглехидати, които саботират целите ти за загуба на тегло. Знам, че често си изморен, тревожен, стресиран. Често имаш подуване на корема и неспокоен сън. Знаеш, че нещо трябва да се промени, на кръстопът си, но не знаеш какво.

От къде знам как се чувстваш ли?

Знам, защото преди няколко години и аз се чувствах по същия начин. Лутах се и срещах разочарование след разочарование, пробвайки поредния безрезултатен метод в опитите да си върна обратно начина по който изглеждах и се чувствах преди, в младежките си години. Днес, когато съм на 49 години- аз съм в най- добрата форма на живота си и помагам на хора на възраст над 40 години, да постигнат техната мечтана форма.

Може би, си опитвал много диети, хранителни планове, тренировъчни програми… Може би си чел онлайн статии, опитвайки се да разбереш какво наистина се случва и защо дори и нищо да не променяме в начина си на живот, след като навършим 40 години, започваме да трупаме лесно килограми и мазнини около корема. Напълно рабираемо е за мен, защото и аз бях така объркана и безпомощна. Не знаех кого да помоля за помощ и на кого да се доверя. Отне ми години да науча много относно тренировките, храненето, човешката психология, хормоналните промени на средната възраст и да приложа наученото първо върху себе си и после върху моите клиенти и да създам програмата „Предизвикателството 40+“

Програмата включва:

15 видео тренировки,
които могат да се изпълняват навсякъде и които са специално създадени за хора над 40 год. възраст, с продължителност 10-15 мин. всяка.

Стойност 150 $

Ел. книжка,
10 суперенергийни съставки,
които задължително да присъстват в менюто ти.

Стойност 30 $

Ел. книжка
„20 любими здравословни десерта “ – здравословните версии на някои от любимите ти десерти като Баунти, Сникърс, Фереро Роше..

Стойност 30 $

Ел. книжка
Ръководство за комбинация на храните. Как да комбинираш правилно храните, за да доставиш на тялото си всичко от което то има нужда като хранителни вещества, без да чувстваш глад, а в същото време да губиш нежелани килограми и мазнини.

Стойност 50 $

Примерен хранителен план
Стойност 40 $

Индивидуален подход към всеки един от участниците в програмата.

Ще те изслушам, ще отговоря на въпросите ти и лично ще те напътствам!
Стойност 500 $

24/7
скайп подкрепа от мен, отговаряне на въпроси, помощ, мотивация.

Стойност 500 $

Гаранция
7 дневна пълна парична гаранция
И още изненади ….

 

Всеки закупил програмата ще бъде включен в тайна Фейсбук група, в която ще се проведат 3 Фейсбук лайва, на които ще говорим за стрес, мотивация, начин на мислене, хранене и други актуални теми, свързани с главните причини за трупане на излишни килограми и упорити мазнини в средната възраст. Достъпът до всички материали и живи събития в групата остава твой ЗАВИНАГИ и може да го гледаш по всяко време и колкото пъти пожелаеш.

„Предизвикателството 40+“ ще ти помогне да изградиш правилните навици, които да ти гарантират дългосрочни резултати.
Ще научиш какво да предприемеш, за да не допуснеш излишните килограми и старите навици да се върнат отново.
Ще научиш как никога повече да не изпитваш неконтролируем глад за сладко, емоционално хранене и липса на каквито и да било вредни храни.
Ще разбереш как да си достатъчно мотивиран, за да постигнеш резултатите, за които мечтаеш.
Ще те науча, как да планираш времето и ангажиментите си, така, че да ти остава време за теб.
Ще научиш какво е важно да спазваш , за да си здрав и във форма и след 40. Как да се храниш и тренираш за да си в синхрон с хормоналните промени настъпващи в тялото ти, за да си по- спокоен и щастлив и да преоткриеш страстта към живота, да се чувстваш уверен, секси и желан.

Искаш ли да се сбогуваш с излишните килограми и коремните мазнини за 21 дена?
Да рестартираш метаболизма си и намалиш глада?
Време е да забравиш за диетите и да направиш път на живата, питателна храна и трайните резултати!
Вземи програмата сега!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “21 дневна програма Предизвикателството 40+”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest