НИЕ, ХОРМОНИТЕ И ТЕГЛОТО

ПРОГРАМА ЗА ЖЕНИ, КОИТО ИСКАТ ДА ПОЛУЧАТ НАУЧНО ПОДКРЕПЕН ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО

kartina1
Малко неща в наши дни са толкова неразбрани, колкото жените, храната и хормоните. Наблюдавам го отново и отново в практиката си: жените идват при мен, чувствайки се отвъд ръба на изтощението, раздразнителни, разнебитени и непрекъснато оплакващи се от излишните килограми, които са качили въпреки усилията си да спортуват и да се хранят правилно. Най-често тези проблеми започват, когато жените навлязат в средата на трийсетте си години. Дамите забелязват, че за тях става по-трудно да поддържат здравословно тегло. Качените вече килограми се махат все по-трудно дори и при дисциплинирано поведение и старание. Диетичните планове, които са били ефективни в миналото, сякаш вече не работят. И което е още по-обезсърчаващо, режимите на хранене, които дават чудесни резултати при партньорите и колегите им мъже, изглежда, нямат същото действие при тях.
Дамите често се изненадват, когато обяснявам, че решението на техните симптоми не може да бъде намерено чрез броене на калории или изминаване на стотици километри на бягащата пътека, а чрез научаване да говорят езика на хормоните. Знам какво си мислите: хормони? Да, хормони. На база дългогодишния ми опит, мога да ви кажа без колебание, че не можете да се радвате на истинско здраве, без да постигнете хормонално здраве и баланс. Мога да ви помогна да направите точно това, използвайки научен подход, който е съобразен с тялото ви.
Какво точно означава това?
Когато вашата диета и начин на живот поддържат хормоните ви, вашите хормони ще ви подкрепят. Храната е тази, която казва на тялото ви да изгаря мазнините и да поддържа здравето, като тялото ви естествено се трансформиpa. Това е особено добре дошло след 35-годишна възраст, когато става все по-трудно да наклоните везните в желаната посока.
Какво кара везните да заяждат?
Метаболизмът започва да буксува. Вашият метаболизъм е съвкупността от всички биохимични реакции в тялото ви, включително свързаните с хормоните ви, които определят как се чувствате и колко бързо или бавно изгаряте приетите калории. Метаболизмът е основата на вашето здраве сега и в бъдеще. Когато се научите да говорите езика на хормоните, можете да подобрите метаболизма си, да се разделите с излишните мазнини и накрая да поддържате здравословно тегло, като изгаряте мазнини, вместо да ги съхранявате. В същото време ще се справите с досадните неприятни симптоми, като умора, пристъпи на непреодолимо желание за определени храни, променливо настроение, безсъние и слаба имунна система. Твърде много здравни планове не са ефективни, защото са създадени от мъже за мъже, а не с оглед сложните хормонални нужди на жените.
В програма “НИЕ, ХОРМОНИТЕ И ТЕГЛОТО” ще ви покажа как да постигнете тази крайна цел по начин, който е съобразен вашата уникална женска биология.

КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО В ПРОГРАМАТА?

* Кратки и лесно изпълними тренировки, с вариант за начинаещи и напреднали за бързо влизане във форма и поддържане на резултатите
* Хранителен план, включващ естествена детоксикация на тялото
* Вкусни и засищащи рецепти за изгаряне на излишните телесни мазнини
* Частна FB група, до която винаги ще имате достъп. Ще бъдете заобиколени от други жени, които имат същите цели.
ТЕМИ включени в програмата:
* Храната и хормоните
* Хормони които влияят върху регулирането на мазнините в тялото
* Как хормона на растежа ни поддържа слаби
 * Как тестостерона влияе на женското здраве, енергия, благополучие

 

  • Възможност за попълване на ВЪПРОСНИК ЗА ХОРМОНА НА РАСТЕЖА, с анализ на резултатите и съвети как да го регулирате
  • Възможност за попълване на ВЪПРОСНИК ЗА ТЕСТОСТЕРОНА, с анализ на резултатите и съвети за неговото балансиране
  • Измерване на успеха – преди и след – талия – ханш – тегло – съотношение талия към ханш – ИТМ (индекс на телесната маса) – метаболитен тип – други

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ С ТАЗИ ПРОГРАМА?

* Поддържана енергия през целия ден
* Регулиране на подуването и подпухналоста
* Изчезване на желанието за вредни храни
* Млада, стегната и блестяща кожа
* Намаляване на излишното тегло, по-стегнато и женствено тяло
 * Намаляване на симптомите на средната възраст
* Храносмилателните проблеми ще намалеят значително или ще изчезнат
* Възпалението в тялото ще намалее
* По-добър фокус и концентрация през целия ден
* По-спокоен и пълноценен сън
* По-балансирани настроения
* Повече настроение и радост от живота
* Повече самочувствие и увереност

КОГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРОГРАМАТА?

Програма “НИЕ, ХОРМОНИТЕ И ТЕГЛОТО” ще се проведе в специална фейсбук група, до която ще имате достъп завинаги! Ще можете да изпълнявате тренировките и да участвате в живите събития от всяка точка на света. Достъпа до тази група и всичките материали от програмата е вечен! Веднъж включили се в програмата, тя си остава ваша завинаги!
За по-добър баланс на хормоните, спиране симптомите на средната възраст, повишаване на енергията и подобряване на здравето!
kartina1

Програма “НИЕ, ХОРМОНИТЕ И ТЕГЛОТО”

Заплати с дебитна или кредитна карта по PayPal

92,00

64,00

Направи плащане по банков път 

Преведи сумата по банкова сметка:

Wise IBAN – BE41 9672 7487 3310

BIC – TRWIBEB1XXX

Получател: Polina Jhivkova Panayotova

Основание за плащане: PREVOD 03

92€ 

64€ 

След като направиш успешно плащане,  пиши на имейл: polinaradeva@mail.com , за да получиш достъп до програмата.

Специална цена за ограничено време!

Pin It on Pinterest