21 ДНЕВНА ПРОГРАМА

“БЕЗ ЦЕЛУЛИТ”

kartina4

Как да се справиш с “портокаловата кожа” в областта на бедрата, седалището, корема и горната част на ръцете?

За гладка кожа, без тръпчинки!

Бързо и лесно, в домашни условия!

Изцяло с помощта на натурални методи и съставки!

Какво получаваш с тази програма?

  • План за хранене, за разграждане на целулита
  • Най-добри хранителни добавки за намаляване на целулита
  • Как правилно да практикуваш периодично гладуване, за да постигнеш резултати
  • Специална тренировъчна програма, включваща упражнения за справяне с целулита
  • Система от техники и методи за успешно повлияване на целулита
  • Природни съставки и билки за трайно премахване на целулита
Всички тези естествени домашни средства за целулит е научно доказано, че работят и ще направят истинска разлика в живота ти.
И още бонуси и изненади в програмата…
Казвам се Полина и съм на 52 години, фитнес инструктор, специалист по хранене, експерт в борбата с излишните килограми и упорити мазнини в тялото след 40 годишна възраст. Създател съм на много онлайн програми и маратони, които се радват на невероятен успех и помагат на хиляди жени да подържат отлично здраве и завидна физическа форма, без значение на колко години са 40,50,60…
Тази програма за справяне с целулита се основава на изследвания и моя личен опит. Аз съм диетолог/треньор и самата аз страдах от целулит до преди няколко години. Никой не обича целулита, но за съжаление повечето от нас го имат! И не искам да кажа, че трябва да се срамуваме от целулита си по никакъв начин. Просто аз лично се чувствам по-добре без него!
Реших да вложа много от времето и усилията си, опитвайки се да намеря как да излекувам това ужасно състояние, което засяга толкова много от нас! Минах през опити и грешки, пробвах много различни неща, докато открих какво всъщност работи за намаляване на целулита! Ще споделя с вас моето ежедневие, съвети, доказани стратегии, най-добрите храни за ядене, най-добрата диета, храни, които трябва да избягвате и най-добрите упражнения – всичко, от което се нуждаете, за да намалите целулита от бедрата и задните си части!
Не е магия, не е едно от тези неща – нанесете този крем и целулитът ви ще изчезне утре! Магията няма да се случи, ако не се включите в процеса за неговото отстраняване. Целулитът е многофакторно състояние, което изисква цялостен план. Не е трудно. Трябва само да го направим правилно и да бъдем последователни.
Моят план за премахване на целулита е комбинация от диета, упражнения, масажи, използване на лечебна светлина и добавки, всички доказано намаляват появата на целулит. Не е нужно да използвате всички методи, които ще разгледаме по време на програмата, но както споменах по-рано – колкото повече, толкова по-добре, тъй като целулита е нещо, което изисква комплексен подход, за да се отървем от него.
Намаляването на появата на целулит ще ти помогне да придобиеш тази допълнителна увереност и ще ти помогне да се почувстваш отново красива.

Какво е целулит?

Целулитът представлява доброкачествено нарушение на кожата и хиподермата, състоящо се в натрупване на мастни отлагания в съединителната тъкан, намираща се непосредствено под кожата. Изявява се като бучки и/или трапчинки по бедрата, седалището и на други места, които придават на кожата вид на кора от цитрусови плодове, поради което целулитът често бива наричан разговорно „портокалова кожа”. Най-често засегнатите от целулита зони са бедрата и задните части. Според изследвания 80-90% от жените страдат от целулит.
Има и различни стадии на целулита. Последните по-напреднали стадии са по-трудни за лечение, но този план може да се използва за всички, които искат напълно да обърнат или значително да подобрят вида на целулита.

Какво причинява появата на целулит?

За да разберем как да намалим появата на целулит, първо трябва да разгледаме какво го причинява. Само като премахнем първопричината, ще можем ефективно да я лекуваме. Както знаем, точните причини за целулита са неизвестни и могат да варират от човек на човек.
Това, което знаем със сигурност обаче е, че фактори като нездравословно хранене, липса на физическа активност, лоша лимфна циркулация и хормонален дисбаланс са едни от най-честите причини за целулит. Дори и да не знаеш точната причина за целулита, защо да не премахнеш всички най-често срещани причини?
  • Генетика: ако майка ти или баба ти имат целулит, това е един от основните показатели, че и ти ще го имаш. Въпреки това, твоят начин на живот може да включва и изключва различни гени чрез генна експресия, което ти дава възможност да го предотвратиш! Твоят начин на живот има значение.
  • Хормонален дисбаланс: Прекомерният естроген и инсулин са свързани с развитието на целулит. Промените в хормоните могат да предизвикат загуба на еластичността на съединителната тъкан, което може да доведе до образуване на целулит с течение на времето.
  • Полова обремененост: Знаеше ли, че цели 90-95% от жените страдат или са се сблъсквали с целулита и само 10% от мъжете имат проблем с него. Звучи много нечестно! Целулитът е проблем, свързан с мускулните влакна под „целулитните“ зони. Това се случва защото нашите т.нар. колагенови фибри са напречни, докато при мъжете са под формата на мрежа. Когато са под формата на мрежа или паяжина, както при мъжете, колагеновите фибри не позволяват на подкожната мазнина да прозира през кожата.
Целулитът е по-скоро здравословен проблем, отколкото оптичен. Това, което трябва да ни притеснява е, че заедно с целулита се появяват редица други проблеми свързани с кръвта, отичане на краката, натрупване на токсини и други. Като дама, борейки се срещу оптичния ефект от целулита, ти се грижиш и за здравето на своето тяло. Това се случва именно с детокс на тялото и превенция по отношение на задържане на вода и други токсини. Много е важно да дадем време на тялото си, ако искаме да преборим целулита в дългосрочен план.
А най-добрия и дългосрочен ефект ще получиш когато комбинираш масажи, тренировки, хранителен режим и подходяща за нашето тяло козметика, натурална с изцяло домашни средства и природни съставки.

Къде ще се проведе програмата?

21 дневната програма БЕЗ ЦЕЛУЛИТ ще се проведе в специална фейсбук група, до която ще имаш достъп завинаги! Ти ще можеш да изпълняваш тренировките и да участваш в живите събития от всяка точка на света.  Достъпа ти до тази група и всичките материали от програмата е вечен! Веднъж включила се в програмата, тя си остава твоя завинаги.
Така, заобиколена от хора с еднакви цели, ще получиш нужната подкрепа, мотивация и ще се възползваш от силата на груповата атмосфера.
Започни днес и първите резултати ще са видими след седмица. След това всяка седмица ще откриваш подобрение, а след няколко месеца кожата на бедрата, седалището, корема и горната част на ръцете ще е гладка и здрава.

Програма

“Без целулит”

kartina4

Заплати с дебитна или кредитна карта по PayPal

88

Направи плащане по банков път 

Преведи сумата по банкова сметка:

Wise IBAN – BE41 9672 7487 3310

BIC – TRWIBEB1XXX

Получател: Polina Jhivkova Panayotova

Wise’s

address: Avenue Louise 54, Room S52 Brussels 1050 Belgium

Основание за плащане: PREVOD 01

88€ 

След като направиш успешно плащане,  пиши на имейл: polinaradeva@mail.com , за да получиш достъп до програмата.

СПЕЦИАЛНА цена за ограничено време! НЕ ПРОПУСКАЙ ТОВА!
Кажи сбогом на целулита веднъж завинаги. Не само ще намалиш видимо увисналата кожа, но също така ще научиш как да предотвратиш повторната й поява в бъдеще.

Pin It on Pinterest