Събитие на живо

От 9.09 - 11.09 в Сарафово Бургас на Диди бийч- българското Бали

Детокс за душата и тялото

Здравето е хармония между тялото, ума и духа.

Здравето е хармония между тялото, ума и духа.
Нашето тяло притежава начин за елиминиране на токсичните отпадъци от жизнената си дейност, но има нужда от нашата подкрепа. Подпомагайки органите за елиминиране на токсините, с пълноценно и балансирано хранене, тялото ни може ефективно да отделя метаболитните отпадъци, излишните хормони, серумни мазнини и т.н. Това е начинът да бъдем пълни с енергия и да се погрижим да имаме здраво, стройно и красиво тяло. Само обаче, когато интерпретираме връзката между тяло, ум и дух, можем да постигнем дълготрайни резултати на всички нива. Защото физическото здраве е продължение на психичното и обратно.
Можем да излекуваме физическото си тяло само когато освободим блокажите вътре в себе си. Физическото и духовното тяло са в непрекъсната взаимовръзка помежду си.

Мили дами, каним ви на първия ни съвместен проект за изцеление “ДЕТОКС ЗА ДУШАТА И ТЯЛОТО”.

В красива релаксираща атмосфера ще балансираме енергийните си центрове. С помощта на специално разработени авторски програми, ще докоснем най-фините струни на клетките ни. Професионалните съвети за правилно хранене без глодуване, балансиране на хормоните, зареждаща йога, ще подпомагнат процесите да се случват с лекота и удоволствие и да нахранят душата и тялото.
Групата е бутикова. Местата са ограничени От 9.09 – 11.09 в Сарафово Бургас. На Диди бийч- българското Бали.

Лектори:

Стефи Стаменова 
Лайф коуч и мотиватор, женски терапевт, Личност-вдъхновител за 2021 и 2022 г, една от 20- те най-популярни българки, известна с прозвището “Шехеразада”, вписана е в Енциклопедията на бележитите пловдивчани.
Автор на множество резултатни практики и обучения онлайн и на живо. Лектор. Автор на книгата “Неслучайните Случайности”, която променя животи.
Д-р Полина Радева
Нутриционист, специалист по здравословно и балансирано хранене, експерт по женско здраве, хормони и упорити мазнини в тялото след 40 годишна възраст.
Автор на повече от 20 авторски онлайн обучения, 4 онлайн книги с рецепти за хормонален баланс и грижа за красотата с натурални средства. От 10 години живее и работи в Австралия и помага на хиляди жени по света.
Със специалното участие на:
 Йога и пилатес инструктор – Стефания Ливингстон с дългогодишен опит в Америка и Доминиканската република.

Какво е включено е Ритрийта?

  • Авторски женски практики за душата и тялото с елементи на визуализация
  • Освобождаване на блокажите в душата и тялото и даване път на вълшебствата в живота
  • Как да ускорим нормалните процеси на изхвърляне на токсини и вода от клетките – за нормализиране водния баланс в тялото и подпомогане изчистването на излишните хормони
  • Как да намалим възпалението в тялото, чрез очистване на лимфата, за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Хранене за подпомагане физиологичния ритъм на тялото и защита на клетките от оксидативен стрес
  • Йога за Детокс и презареждане на душата и тялото
  • Много изненади и подаръци за всички участници
“ДЕТОКС ЗА ДУШАТА И ТЯЛОТО” ще ви помогне да пречистите и презаредите тялото си, духовно и физически, да се изпълните с енергия и тонус!

Заяви своето участие в Ритрийта сега:

  • Цена за един човек в единична стая
С включени нощувки със закуска, обучения, практики и тренировки 405 лв. Плати сега депозит от 100 лв. и запази мястото си в групата. Останалата сума се заплаща при пристигане на място.
  • Цена за двама души в двойна стая
С включени нощувки със закуска, обучения, практики и тренировки 375 лв. на човек Плати сега депозит от 100 лв.(на човек) и запази мястото си в групата. Останалата сума се заплаща при пристигане на място.
  • Цена за трима души в тройна стая
С включени нощувки със закуска, обучения, практики и тренировки 355 лв. на човек Плати сега депозит от 100 лв.(на човек) и запази мястото си в групата. Останалата сума се заплаща при пристигане на място.

Моля, имайте предвид, че заплатено капаро не се възстановява!

Плати депозит сега и заяви участието си в Ритрийта

Заплати капаро с дебитна или кредитна карта по PayPal

$53

Направи плащане по банков път 

Преведи сумата по банкова сметка:

Wise IBAN – BE41 9672 7487 3310

BIC – TRWIBEB1XXX

Получател: Polina Jhivkova Panayotova

Основание за плащане:

Капаро 52 euro

52€ 

След като направиш успешно плащане,  пиши на имейл: polinaradeva@mail.com , за да получиш подробна информация за Ритрийта

Моля, имайте предвид, че заплатено капаро не се възстановява!

Pin It on Pinterest